Länkar

Förhandlingsteknik

Förhandlingsteknik handlar om att förutse motpartens nästa drag. Men för att påverka utfallet i en förhandling krävs kunskap om förhandlingsprocessen. Här följer några enkla tips om hur du kan utveckla en vinnande förhandlingsteknik.

Läs mer om förhandlingsteknik

Ledarskapsutbildning

En ledarskapsutbildning kan hjälpa dig att utvecklas som person och ledare. Men vilken ledarskapsutbildning ska man välja? Det beror naturligtvis på din erfarenhet och vilken inrikning du söker. Här följer en guide som hjälper dig att välja rätt ledarskapsutbildning.

Läs mer om ledarskapsutbildning

Telefonförsäljning

Telefonförsäljning handlar om att skapa förtroende bara på några sekunder. Men för att lyckas som telefonsäljare måste du också kunna tolka kundens signaler och anpassa samtalet därefter. Här följer en enkel guide om hur du blir framgångsrik i din telefonförsäljning.

Läs mer om telefonförsäljning

UGL kurs

Här får tips och råd om UGL och hur du hittar rätt UGL kurs i Stockholm, Göteborg, Malmö och övriga Sverige. Totalt finns det ca 500 registrerade UGL-handledare vilket gör att det kan vara svårt och tidskrävande att hitta rätt UGL. Läs mer om ugl kurs